Hoofd bescherming
!
113618

Full90 Premier Hoofdbeschermer

Het nieuwste en het meest doorontwikkelde op het gebied van hoofdbescherming voor voetbalspelers en andere contactsporters is de Full90

In Amerika is de Full90 Premier reeds niet meer weg te denken van de voetbalvelden. Zowel jeugd (jongens en meisjes) als volwassen gaan daar al op safe! Zelf in de Major Soccer League is het een veel geziene uitbereiding van de voetbal outfit.

De Full90 hoofdbeschermer is verkrijgbaar in zwart of blauw.

Deze innovatieve beschermende verstelbare ‘hoofdband’ is uitgerust met het geavanceerde Truefit Systeem dat voorziet in uitgebreide beschermende dekking van het voor- en achterhoofd en bezit een comfortabele pasvorm.
De Full90 Premier is vervaardigd met Forcebloc Foam en heeft een binnenvoering van CoolMax weefsel om de zweetopname te versnellen, waardoor de speler zijn hoofd bij het spel kan houden. 

Het is belangrijk dat de
hoofdbeschermer goed past.

Opmeten is eenvoudig.

Meet langs het voorhoofd over de volledige omtrek van het hoofd.

S/M = 54 - 58 cm
L     = 59 - 62 cm

113620

Full90 FN1 Keepershelm

De Full90 FN1 is de eerste doorontwikkelde keepershelm met volledige hoofdbescherming voor keepers.

Deze innovatieve keepershelm maakt gebruik van de revolutionaire geavanceerde trueFit2 Systeem dat voorziet in volledige dekking en volledige comfort.

De Full90 FN1 heeft verwisselbare ventilatiegaten. Hiermee kun je het uiterlijk (drie kleuren) en ventilatie van de hoofddeksel aanpassen.

De helm is ontworpen met de TruPlay Technology en bezit een totale beschermende pasvorm, terwijl de stijl van spelen van de keeper en het gevoel van de bal gehandhaafd blijft.

Het is belangrijk dat de
hoofdbeschermer goed past.

Opmeten is eenvoudig.

Meet langs het voorhoofd over de volledige omtrek van het hoofd.

S/M = 54 - 58 cm
L     = 59 - 62 cm