BHV noodsets
!
150151

Noodset BHV

Wondverzorging noodset voor de BHV

De Utermöhlen Noodset BHV is ontwikkeld voor individuele bedrijfshulpverleners en is qua inhoud afgestemd op het direct handelen bij noodsituaties. De Utermöhlen Noodset BHV is een compacte en overzichtelijke set inclusief steriele producten en kan door de individuele bedrijfshulpverlener worden opgeborgen op een eigen vaste plaats. Doordat de set alleen uit artikelen bestaat die nodig zijn om bij noodsituaties direct hulp te kunnen bieden, voorkomt u de zoektocht naar de juiste artikelen in een grote bedrijfsverbanddoos.

 

Hierbij bespaart u tijd en voorkomt u het risico dat u misgrijpt op het moment waarbij u direct moet handelen. Dit maakt de Utermöhlen Noodset BHV dé ideale aanvulling op uw bedrijfsverbanddoos BHV.

 

Inhoud Noodset BHV
 

1 x Snelverband nr. 1, 12 x 12 cm

1 x Snelverband nr. 2, 18 x 18 cm

1 x Isoleerdeken 210 x 160 cm

1 x Wegwerphandschoenen vinyl (per paar) 

1 x Mondmasker voor beademing

1 x Veiligheidsvest geel met opdruk BHV

1 x Vuistregels eerste hulp

TR 0508

Bleeding Control Kit

Direct kunnen handelen bij een hevige bloeding en hiermee de overlevingskansen van slachtoffers van (terroristische) aanslagen of ongelukken vergroten? De Heka Bleeding Control Kit (BCK) bevat alle producten die nodig zijn om een hevige bloeding te stoppen.
Daarnaast biedt de Heka Bleeding Control Kit voldoende ruimte om extra materiaal naar wens toe te voegen, zoals een hemostatisch gaas of een extra tourniquet. Ook het productlabel biedt ruimte om deze producten te noteren. Tevens bevat de achterkant van het productlabel een korte omschrijving hoe een tourniquet gebruikt moet worden. 
 
 Inhoud BCK:
 1x C-A-T Tourniquet Oranje GEN7
 2x 5 Chirurgisch absorberend gaaskompres X-ray detectable 10 x10 cm
 1x NAR geperst gaas steriel
 1x HEKA Reddingsdeken goud/zilver 160 x 210 
 1x HEKA FIX Traumazwachtel 10 x 18 cm steriel
 1x Watervaste zwarte stift
 2 paar HEKA handschoenen nitril maat L
 1x handleiding gebruik Tourniquet