Aspivenin
Aspivenin is een handig hulpmiddel indien men is gebeten door een insect of zelfs een reptiel. Het gaat hierbij om beten van beesten die een vloeistof (gif) onderhuids achter laten. 

Direct nadat men de beet heeft opgemerkt dient men de Aspivenin te gebruiken. Hoe eerder, hoe beter, daar men het gif geen kans moet geven zich te verdelen in het lichaam. De Aspivenin bestaat uit een soort zuigpomp en een viertal verschillende zuigmondjes. Hoe groter de beet, hoe groter het zuigmondje moet zijn.

  1. Men plaatst het best geschikte zuigmondje op de zuigpomp en trek de zuiger naar achter.
  2. Plaats het zuigmondje over de plaats van de beet en druk de zuiger geheel de zuigpomp in. Het zuigpompje zelf met 1 hand vasthouden.
  3. Er ontstaat nu een enorm vacuüm in het zuigmondje, waarbij men kan waarnemen dat de oppervlakte van de huid als een soort 'bobbel' het zuigmondje wordt ingezogen. Laat de zuiger minimaal 5 minuten staan. Als men goed kijkt ziet men dat de door het insect ingespoten vloeistof door de huid heen naar buiten wordt gezogen.
  4. Als het gif uit de huid is gezogen verwijderd men de zuigpomp door met de top van de duim de knop omhoog te duwen. Desinfecteer  de beet-plek met een antiseptisch middel, b.v. Betadine of Sterilon.  


 

Wilderness proven, laboratory tested.

4 miljoen gebruikers wereldwijd.  

Giftige slangen

In Nederland is alleen de adder giftig. Wanneer iemand een slangebeet oploopt, vraag dan hoe de slang er uit zag. an kunnen de deskundigen een indruk krijgen of het inderdaad om een giftige slang gaat. 

 

!
008500

Aspivenin

Aspivenin is een handig vacuümpompje waarmee het gif snel en veilig uit de huid gezogen kan worden. Bij directe toepassing vermindert de kans op pijn, jeuk en zwelling aanzienlijk.

Steken en beten van insecten en slangen leiden vaak tot (gevaarlijke) allergische reacties. Tevens kunnen ze ziektekiemen overbrengen die pas veel later leiden tot ziekteverschijnselen. Daarom moet DIRECT na een steek of beet het gif uit de huid verwijderd worden.

Door het toevoegen van Aspivenin aan uw E.H.B.O.-koffer, bent u in staat om direct een eerste hulp ingreep te verrichten na een steek of beet.

Aspivenin is effectief bij steek of beet van Wespen, Horzels, Muggen, Teken, Schorpioenen, Spinnen, Slangen, Steekvisjes en Kwallen.

  • Overal door het hele gezin te gebruiken
  • Gemakkelijk mee te nemen
  • 3 zuignapjes, geschikt voor elke soort steek

Normaal  18,95  nu voor slechts € 16,75

Meer informatie over Aspivenin