Warmtemiddelen
!
108040

Röwo sport-gel tube 100 ml

Inwrijven met Sport-gel werkt koelend bij o.a. kneuzingen, verrekkingen, spier- en peesirritaties, gewrichtspijnen, hoofdpijn, koortslip en insectenbeten.Sport-gel met Japanse muntolie bevat arnica (ontstekingsremmend middel) en echinacea (huidverzachtend middel). Sport-gel bevat geen conserveringsmiddelen en kunstmatige geurstoffen.

108083

Röwo sport-gel tube 200 ml

Inwrijven met Sport-gel werkt koelend bij o.a. kneuzingen, verrekkingen, spier- en peesirritaties, gewrichtspijnen, hoofdpijn, koortslip en insectenbeten.

Sport-gel met Japanse muntolie bevat arnica (ontstekingsremmend middel) en echinacea (huidverzachtend middel). Sport-gel bevat geen conserveringsmiddelen en kunstmatige geurstoffen.
108015

Röwo warmtebalsem tube 50 ml

De warmtewerking door warmtebalsem wordt verhoogt.
Deze weldadige warmte wordt als zeer aangenaam en ontspannen ervaren.
Uitermate geschikt voor nek- en rugmassages, en spier- en peesgedeeltes warm zetten.
In geval van traumata massagebalsem pas toepassen na 48 uur.
De specifieke inhoudstoffen natuurlijke, zuivere plantaardige extracten werken diep in weefsel (huid en spieren) door. Niet bij wonden gebruiken.

108111

Röwo Flexi Forte gel 50 ml

Rowo Flexi Forte Gel is een innovatief product met bijzondere eigenschappen. Het verenigt conventionele en nieuwe effectieve stoffen in een evenwichtige verhouding. Het resultaat is een diep verwarmend effect. 

 Rowo Flexi Forte met Harpago, of met een typische volksnaam ook wel duivelsklauw genoemd naar z'n vorm en groeiwijze, is al vele eeuwen door natuurvolkeren volop gebruikt als heilzaam middel bij allerhande spierblessures of gewrichtbeschadigingen. Voor soepelere spieren en gewrichten, bij rugklachten en stijve gewrichten. Helpt u de soepelheid van uw gewrichten te behouden.  Verwarmt intensief diep.

  • Verzorgt en beschermt de huid
  • Ontspannend en versoepelend
  • Met duivelsklauw
  • Wordt snel geabsorbeerd en is residu-vrij

Met o.a. Duivelsklauw en Brandnetel. Duivelsklauw heeft een sterke anti-inflammatoire, vermindert de zwelling en pijn gemakkelijk. 
Daarom is het bijzonder geschikt voor de behandeling van artrose en andere gewrichtsklachten.

WEETJE: Harpagophytum procumbens
Harpago (duivelsklauw) is een plant afkomstig uit Afrika, die wordt gebruikt als medicinale plant. De secundaire opslag wortels bevatten iridoid glycosiden, de belangrijke harpagoside en ook fenol glycosiden, acteoside en isoacteoside.

108108

Röwo Flexi Forte gel 100 ml

Rowo Flexi Forte Gel is een innovatief product met bijzondere eigenschappen. Het verenigt conventionele en nieuwe effectieve stoffen in een evenwichtige verhouding. Het resultaat is een diep verwarmend effect. 

Voor omschrijving zie art. 108111

108115

Röwo Flexi Forte gel 1 liter (met pomp)

Rowo Flexi Forte Gel is een innovatief product met bijzondere eigenschappen. Het verenigt conventionele en nieuwe effectieve stoffen in een evenwichtige verhouding. Het resultaat is een diep verwarmend effect. 

Voor omschrijving zie art. 108111

008453
mobilat

Mobilat creme 100 gram

Mobilat is bestemd voor gebruik als hulpmiddel bij de behandeling van sportblessures en letsels door ongevallen, zoals contusies en distorsies.
000519
perskindol

Perskindol spray 150 ml

Perskindol Active is een spier- en gewrichtsverzorgend middel op alcohol/waterbasis {Fluid/Spray}, respectievelijk gelbasis met plantaardige/etherische stoffen die de doorbloeding stimuleren. Perskindol Active wrodt snel en volledig door de huid opgenomen, is niet vet en laat geen vetvlekken achter. Handen en kleding blijven vetvrij.

Perskindol Active koelt eerst voor een aangename verzachting en verwarmt hierna met een intensieve plaatselijke doorbloeding. Dit heeft een ontspanning van de spieren tot gevolg en bevordert het herstel.

Perskindol Active wordt gebruikt op: rug, nek, schouders, ellebogen, armen, knieën, benen, spieren en gewrichten. En bij overbelasting of pijnlijke spieren en gewrichten, zoals bij kneuzingen, verrekkingen en verstuikingen.

Vóór het sporten is Perskindol Active geschikt bij de warming-up ter bevordering van de doorbloeding van de spieren en preventief voor spierkrampen. Na het sporten dient Perskindol Active voor de ontspanning, verfrissing en herstel van spieren en gewrichten.
000520
perskindol_gel_active

Perskindol gel 100 gr

Perskindol Active
000521

Perskindol Fluid 250 ml

108034
reflex_spray

Reflex Spray 150 ml

Reflex spray. De spray tegen pijnlijke spier- en gewrichtaandoeningen. Reflex spray gebruiken bij letsels (trauma's) zoals: verstuiking, spierverrekking, krampen, spierstijfheid, peesontsteking, gewrichtsontsteking, stijve nek (torticolis), lumbago en ischias.
003536

Tantum creme 30 gram

Tantum is een zwelling verminderende en pijnstillende crème. Is tevens ontstekingsremmend .Tantum crème wordt toegepast op de huid op plaatsen waar zwelling en pijn optreden als gevolg van overbelasting en blessures.
109001
rowo_kussen

Röwo biowarmtekussen 1

Afmeting 20 x 28 cm
Heeft u met grote regelmaat last van stramme, koude of pijnlijke spieren en gewrichten? Treffen rugklachten, nekpijnen of andere ongemakken u op de meest vervelende momenten en, wat nog vervelender is, blijven deze lang doorzeuren?
Dan bent u nodig toe aan een Bio-Warm warmtekussen. Dit 100% natuurzuivere granenkussen zorgt voor een weldadige verlichting van uw pijnlijke en vermoeide spieren en gewrichten. Het kussen kan snel en gemakkelijk verwarmd worden en houdt de warmte ook nog eens langdurig vast. Het enige wat u hoeft te doen is het kussen twee tot drie minuten in de magnetron (600 watt) of vijf minuten in de oven (100 ° C) te leggen. Vervolgens legt u het kussen op de pijnlijke plek. U voelt direct het verschil.

109002
rowo_kussen_u

Röwo biowarmtekussen 2 U-vorm

Heeft u met grote regelmaat last van stramme, koude of pijnlijke spieren en gewrichten? Treffen rugklachten, nekpijnen of andere ongemakken u op de meest vervelende momenten en, wat nog vervelender is, blijven deze lang doorzeuren? Dan bent u nodig toe aan een Bio-Warm warmtekussen. Dit 100% natuurzuivere granenkussen zorgt voor een weldadige verlichting van uw pijnlijke en vermoeide spieren en gewrichten. Het kussen kan snel en gemakkelijk verwarmd worden en houdt de warmte ook nog eens langdurig vast. Het enige wat u hoeft te doen is het kussen twee tot drie minuten in de magnetron (600 watt) of vijf minuten in de oven (100 ° C) te leggen. Vervolgens legt u het kussen op de pijnlijke plek. U voelt direct het verschil.
109003
rowo_kussen_20x40

Rowo biowarmtekussen 3

Afmeting: 30 x 40 cm
109109

Röwo biowarmtekussen Aroma U-vorm

BIO-WARM AROMA-GRANENKUSSEN 100% NATUURLIJKE WARMTE
Doeltreffend tegen spier- en gewrichtspijnen. Heeft u met grote regelmaat last van stramme, koude of pijnlijke spieren en gewrichten, rugklachten, nekpijnen of ander ongemakken u op de meest vervelende momenten en, want nog vervelender is, blijven deze lang doorzeuren?
Dan bent u nodig toe aan een Bio-Warm warmtekussen.
Dit 100% natuurzuivere granenkussen zorgt voor een weldadige verlichting van uw pijnlijke en vermoeide spieren en gewrichten.
Het kussen kan snel en gemakkelijk verwarmd worden en houdt de warmte ook nog eens langdurig vast.
Het enige wat u hoeft te doen is het kussen twee tot drie minuten in de magnetron (600 watt) of vijf minuten in de oven ( 100 graden Celsius) te leggen.
Vervolgens legt u het kussen op de pijnlijke plek.
U voelt direct het verschil.
Tips: Voel altijd met de hand of het kussen niet te warm is alvorens het op het lichaam te gebruiken. Het voorkomt vervelende ongelukjes.
Zet bij regelmatig gebruik van het kussen bij verwarming een kopje water in de magnetron of oven. Het voorkomt uitdroging van de granen in het kussen.
De eerste keren dat u het kussen gebruikt kan het kussen vochtig aanvoelen.
Dit is echter een natuurlijk werking van het graan in het kussen.
Het heeft geen nadelige gevolgen voor de werking van het kussen.
Verwarmen van het kussen in water is niet mogelijk.
Het kussen kan ook als koude kussen gebruikt worden.
Twee uur in de koel- of ijskast is voldoende voor een verkoelende weldaad.
Wanneer uw klachten, ondanks intensief gebruik van het kussen, aan blijven houden, doet u er goed aan uw arts te raadplegen.
Nadat de economische levensduur van het kussen verstreken is, kunt u het in de groene biobak weggooien.
Zowel inhoud als omhulsel is 100% natuurlijk en niet schadelijk voor het milieu.

Inhoud: Winter tarwe, kruiden mengsel dat bestaat uit bladeren pepermunt, eucalyptus bladeren, rozemarijn en lavendel bloemen

H7 0701

Kruik

Sterke kwaliteit met dubbele lamellen.
Met schroefsluiting en ophangoog.

Inhoud: 2 liter

H7 240

Infraphil warmtelamp

Behandeling tegen spier- en gewrichtspijn.
De stralen dringen diep door in het weefsel en geven daar een weldadige warmte. Met hoogwaardige 150 watt reflector infraroodlamp.

H7 2401

Infraphil reservelamp

Hoogwaardige 150 watt reflector infraroodlamp.