Handschoenen Disposable
!
HD 0963
latex_handschoenen_paar

Vinyl handschoenen (1 paar)

Witte vinyl handschoenen voor eenmalig gebruik. Ook voor mensen met een latex allergie. Vrij van latexproteïnen. Zeer huidvriendelijk, uitstekend draagcomfort, voortreffelijke kwaliteit. Per paar verpakt in handige kleine verpakking die gemakkelijk in de verbandtrommel of EHBO tas past.
772086

Vinyl handschoenen (100 st)

Witte vinyl handschoenen voor eenmalig gebruik. Ook voor mensen met een latex allergie. Vrij van latexproteinen. Zeer huidvriendelijk, uitstekend draacomfort, voortreffelijke kwaliteit, goedgekeurd voor de voedingssector. Enkel voor minimale risico's.
Verpakking: dispenserdoos a 100 stuks.
Maten S, M, L en  XL
772097

Latex handschoenen (100 st)

Witte handschoenen gemaakt van eersteklas natuurlatex voor eenmalig gebruik. Licht gepoeder waardoor gemakkelijk aan te trekken. Goedgekeurd voor de voedingssector. Past zich perfect aan de vorm van de hand aan, heeft een slipvaste grip en een optimaal draagcomfort. Voor minimale risico's. CE-categorie 1.
Verpakking: dispenserdoos a 100 stuks.
Maten S, M, L en XL
772087

Nitril handschoenen (100 st.)

Chemisch bestendige handschoenen voor eenmalig gebruik, Het soepele zachte materiaal garandeerd een uitstekende pasvorm. Goede elasticiteit waarborgt een perfect draagcomfort. Vrij van latex proteinen, waardoor zeer huidvriendelijk. Goede bestendigheid tegen olieen en vetten, maakt het langer hanteren van voedingsmiddelen mogelijk. Goede grip in vochtige omgeving. Goedgekeurd voor de voedingssector. Blauw kleur, waardoor beter te onderscheiden.
Verpakking: dispenserdoos a 100 stuks.
Maten S - XL