Homeopatisch
!
828781

Calendulan eerste hulp zalf 75 gr (VSM)

Gebruik Calendulan Eerste hulp zalf voor de intensieve verzorging van de huid. Calendulan Eerste hulp zalf ondersteunt het herstellend vermogen van de huid. Calendulan Eerste hulp zalf is een plantaardig middel en bevat per 100 gram zalf 10 gram Calendula officinalis extract.

Toepassing
Gebruik Calendulan Eerste hulp zalf voor de intensieve verzorging van de huid. Calendulan Eerste hulp zalf ondersteunt het herstellend vermogen van de huid.
817345

Arniflor eerste hulp zalf 75 gram (VSM)

Gebruik Arniflor Eerste hulp zalf voor de cosmetische verzorging van blauwverkleuring van de huid en voor de ondersteuning van het herstellend vermogen van de huid. Arniflor Eerste hulp zalf is een plantaardig middel en bevat per 100 gram zalf 10 gram Arnica montana extract.

Toepassing:
Gebruik Arniflor Eerste hulp zalf voor de cosmetische verzorging van blauwverkleuring van de huid en voor de ondersteuning van het herstellend vermogen van de huid.
828869

Cardiflor creme 75 gr. (VSM)

Gebruik Cardiflor crème voor de verzorging van de gevoelige en geprikkelde huid. Cardiflor crème is een plantaardig middel en bevat per 100 g crème 10 gram Cardiospermum halicacabum extract.

Toepassing

Gebruik Cardiflor crème voor de verzorging van de gevoelige en geprikkelde huid.

687176

Spiroflor SRL gel VSM 80 gram

Bij spier- en gewrichtspijn, een stijve nek of stijve rug, rugpijn of spit en pijn door kneuzing, verrekking of overbelasting van spieren toe passen. Kenmerkend voor het homeopathisch geneesmiddelbeeld van de bestanddelen van Spiroflor SRL crème zijn pijnklachten in gewrichten en spieren ten gevolge van kou, vocht en overbelasting en reumatische pijnklachten.
Dosering en gebruiksaanwijzing
De gel 2 tot 3 maal daags op de gewenste plek(ken), bijvoorbeeld knieën, ellebogen, polsen, enkels, nek, schouders of lage rug licht inmasseren. Geschikt voor volwassenen en kinderen vanaf 12 jaar.
837701

Prrrikweg gel VSM 20 gr.

Gebruik Prrrikweg gel ter verzorging van de huid bij insectensteken en kwallenbeten. Prrrikweg gel is een plantaardig middel en bevat per 100 gram gel 3 gram Echinacea pallida extract, 5 gram Ledum palustre extract en 2 gram Urtica urens extract.

Toepassing
Gebruik Prrrikweg gel ter verzorging van de huid bij insectensteken en kwallenbeten.

Dosering en gebruiksaanwijzing
De gel op de gewenste plek(ken) aanbrengen en laten intrekken. De handeling indien gewenst meerdere malen per dag herhalen. Prrrikweg gel mag alleen op de intacte huid worden gebruikt.

Ingrediënten
Hamamelis virginiana destillaat, alcohol, aqua, carbomer, Echinacea pallida extract, Urtica urens extract, paraffinum liquidum, Ledum palustre extract, Cymbopogon winterianus herb oil, Eucalyptus globulus leaf/twig oil, triethanolamine, methylparaben, disodium EDTA, limonene, geraniol, citronellol.

008189

Toco Tholin druppels 6 ml

"Het goede oude huismiddel" van Toco-Tholin. Het  meest gevraagde Toco-Tholin product, vervaardigd volgens het unieke familierecept, bestaat uit een uitgebalanceerde samenstelling van de volgende zuivere etherische oliën:
-- Pepermuntolie --
-- Eucalyptusolie --
-- Lavendelolie --
-- Rozemarijnolie --
-- Steranijsolie --
-- Kruidnagelolie --
-- Petitgrainolie --
-- Menthol --
 
De samenstelling is zodanig dat de oliën elkaars werking versterken en ondersteunen.
   
Bij verkoudheid enkele druppels inhaleren d.m.v. een stoombad of een tissue en u krijgt weer lucht! Maar ook 1 druppel op een suikerklontje en deze in de mond, doet al wonderen! Zeker kinderen vinden de smaak van zo'n mentholsnoepje erg lekker! Dit suikerklontje werkt ook als hoestbonbon!
Bij hoofdpijn werken de druppels zeer verfrissend met een verkoelend effect. Het is ook mogelijk dat de hoofdpijn vanuit uw nek komt. Kijk hiervoor even bij Toco-Tholin Balsem.

Heeft u al eens 5-10 druppel aan uw lig- of voetbad toegevoegd? Dit is zeer ontspannend en het maakt uw spieren en gewrichten soepel. U bent urenlang aktiever! Mocht u geen ligbad hebben dan kunt u enige druppels tegen de douchemuur sprenkelen. U ervaart dit alsof u een eigen sauna bezit!

Verder werkt "Het goede oude huismiddel" bij een frisse adem, of voor de sporter om meer lucht te krijgen en zo beter te presteren! Maar ook tegen muggen in de zomer. Deze diertjes houden namelijk niet van de lucht en blijven op afstand! Bent u al gestoken of gebeten dan helpen enkele druppels Toco-Tholin tegen de jeuk.
Op de bijsluiter van de flakons vindt u meer tips!