Kuipbrancard
!
N6LG4003

Hijs-spin Lifeguard (Res-Q-Bridle)

In lengte verstelbare ophanging uit robuuste hijs-spin van nylon gordel voor het horizontaal en verticaal ophijsen van de kuipbrancard. Bevestiging door middel van stalen karabijn haken.
Exclusief kuipbrancard.
 
 Gordel breedte boven: 45 mm
 Nylon gordel: 25 mm
 Totale lengte: 1700 mm
 Nylon gordel: 876 mm
 Ring grote: 60 x 60 mm
 Gewicht: 2,1 kg
 Max. Belastbaarheid: max. 2 Personen
 (zonder gewichtsbeperking)
 Temperatuurbereik: - 40 °C bis + 60°C
N6LG4006

Hoes Lifeguard (Res-Q-cover)

Met zichtvenster voor een vervoer van een slachtoffer bij alle weersomstandigheden. Past op de Lifeguard Res-Q-Carrier. Exclusief kuipbrancard.

Klik op de foto voor meer afbeeldingen.

N6LG4002

Kuipbrancard Lifeguard (Res-Q-Carrier)

De Res-Q-Carrier is voor de redding en transport van slachtoffers ontwikkeld. De kuipbrancard wordt daar ingezet waar standaard brancards moeilijk te gebruiken zijn. Deze kuipbrancard kan als brancard, sleepkorf of als abseil- of transportkuip ingezet worden. Met verstelbaar voetenbord. Inclusief 4 gordels t.b.v. het slachtoffer.  

Om de optionele Res-Q-Bridle in te zetten zijn vier grote metaalversterkte ringen voor het bevestigen van de karabijnhaken in de zijkanten verwerkt.

Als ondergrond voor het slachtoffer is een 20 mm dikke schuimmatras geplaatst die voor reiniging geheel verwijderd kan worden.

Lengte: 2160 mm
Breeedte: 610 mm
Hoogte: 190 mm
Gewicht: 12,0 kg
max. belastbaarheid 272 kg

Klik op de foto voor meer afbeeldingen.

N6LG4007

Ligeguard Res-Q-Gordelsysteem

Hulp om de dragers van de kuipbrancard te ontlasten.

2-delige gordel. Kan zowel aan de zijkanten als aan het hoofd- en voeteneinde bevestigd worden. Met kruisbanden op de rug.  Exclusief kuipbrancard.

Klik op de foto voor meer afbeeldingen.

N6 LG4008

Lifeguard Res-Q-opberghoes

Opberghoes voor kuipbrancard. Uit kunstofweefsel. De opberghoezen zijn van een draaggreep en 2 ophangogen voorzien. Let op: kleur van de hoes wijkt af. Wordt geleverd in de kleur oranje. Exclusief kuipbrancard.

Klik op de foto voor meer afbeeldingen.