Pillendoosjes
!
M1 9939

Pillendoosje week

Dispenser met 7 vakjes (één voor elke dag). Ieder vakje is voorzien van een klapdeksel. Van stevig kunststof. Dag aanduiding per vakje in Engels en braille. Zeer sterk. Gaat jaren mee.
Afmetingen: 15 x 3 x 2,5 cm (L x B x H)
Door de beperkte afmeting ook makkelijk mee te nemen op reis.

70610250

Medicijncassette 7 dagen

De medicijncassette bestaat uit zeven grote genummerde compartimenten die eenvoudig in en uit elkaar kunnen worden geschoven, waardoor het mogelijk is om slechts een of enkele compartimenten mee te nemen. De zeven compartimenten geven de mogelijkheid om de medicijnen te verdelen per dag van de week.
  
 Afmeting 18 x 4,5 x 3 cm
 Gewicht 63 gr
70610080

Medicijncassette 1 dag

In deze medicijncassette kunnen de medicijnen voor één dag opgeborgen worden. De medicijncassette bevat vier separate vakjes met een verdeling in ochtend, middag, avond en bedtijd. Zo kunnen de medicijnen gescheiden van elkaar worden bewaard en is de medicatie per dag overzichtelijk. Afmeting 6 x 6 x 1,5 cm.
M1 53108

Pillendoosje dagelijks

Handzame dispenser heeft een deksel die door middel van een drukknop verschoven kan worden. Per ongeluk openen is daardoor niet mogelijk en verlies van tabletten behoort daarmee tot het verleden.  4 vakjes (morgen, middag, avond en nacht). De vakjes zijn naar behoefte verstelbaar. Makkelijk mee te nemen.

Afmetingen: ca. L 130 x B 30 x H 25 mm

M1 9938

Pillendispenser week

Deze weekdispenser heeft 7 uitneembare dagdispensers met klapdeksel. Zo kan de patient dagelijks de kleinere dagdispenser meenemen.

Kunststof, met opdruk en Tast symbolen / Braille.

90610050

Slimme pillendoos (Smart pill box)

De Smart Pill Box van Vitility is de nieuwste en meest innovatieve pillendoos van Vitility. Wat de pillendoos zo uniek maakt is het feit dat deze bestaat uit zes individuele bakjes in een pillendoosje. De vakjes, die ieder een eigen kleur hebben, zijn in twee verschillende maten aanwezig. De pillendoos beschikt over twee grotere en vier kleinere vakjes.

Het slimme pillendoosje is te koppelen aan een app voor de smartphone.
Deze app, die voor elk Android en IOS apparaat beschikbaar is, toont een plattegrond van de pillendoos. In deze app kunt u instellen welke tabletten in welk vakje liggen, hoe deze heten en wanneer u deze moet innemen. Met behulp van een alarm op uw smartphone of tablet neemt u hierdoor altijd de goede medicijnen en de juiste hoeveelheid in.

  

U hoeft zich niet langer zorgen te maken over welke medicijnen u op welk moment moet innemen. De applicatie van het slimme pillendoosje helpt u dit te onthouden.

Gebruik zonder app.
Wilt u liever niet met de app werken, dan zitten er ook stickers (3 x) in de verpakking. Deze kunt u aan de binnenkant van de deksel plakken. De kleuren op de sticker komen overeen met de kleuren van de gekleurde bakjes.

Het medicijndoosje is in twee kleuren beschikbaar, wit en zwart.

Productspecificaties van het Smart Pill Box pillendoosje van Vitility:

- Aantal vakjes: 6
- Afmetingen pillendoos (L x B x H): 6 x 9,8 x 1,5 centimeter
- Afmetingen grote doosjes: 5,5 x 2 x 1 centimeter
- Afmetingen kleine doosjes: 2,5 x 2 x 1 centimeter
- Kleur: zwart of wit
- Sluiting: druksluiting

 

70610310

Medicijnzakjes

Handige pillenzakjes om uw pillen te organiseren. De set bestaat uit 4 grote zakjes (ochtend, middag, avond, nacht) en 50 kleine zakjes. De kleine zakjes kunt u vullen om uw dagelijkse voorraad aan te geven en deze kunnen makkelijk meegenomen worden in de grote zak. De zakjes zijn herbruikbaar en makkelijk te beschrijven om het juiste dagdeel te noteren.
70610050

Tablet splijter

Met het geïntegreerde mes verkleint u makkelijk en probleemloos ook grotere tabletten door een simpele druk. Bovendien is er ruimte voor meerdere tabletten.

Afmetingen: 83 x 33 x 25 mm (LxBxH)
Gewicht: 33 gr.

70610060

Tabletten uitdrukker

Een makkelijke manier om tabletten met één hand uit een doordrukstrip te halen. Plaats de doordrukstrip, met het gewenste tablet over de opening en druk deze naar beneden. Het tablet valt dan in een bakje. De tablet uitdrukker is van kunststof en makkelijk de reinigen.
M1 9936

Pill mate

Dit praktische hulpmiddel verenigd vier functies in één. 
Makkelijk halveren, delen of verpulveren van medicijnen.
In het bovengedeelte bevind zich een mes voor het delen van tabletten. Door te draaien aan het onderste deel verpulvert u medicijnen. In het midden bevinden zich 2 vakjes voor het bevoorraden en daaronder is plaats voor vloeibare medicatie.  Makkelijk halveren, delen of verpulveren van medicijnen.

Afmetingen: 65 x Ø 40 mm 

H7 8005

Medicijn bekertje (75 stuks)

Transparante medicijnbekertjes (exclusief dekseltje). Flexibel Polypropyleen. Prijs per 75 stuks.
Inhoud 30 ml.  Geschikt voor tabletten en vloeistoffen.

Dekseltje apart leverbaar.

Witte deksel t.b.v. medicijn bekertje. (exclusief bekertje)  Flexibel Polypropyleen. Art.nr. dekseltje H7 8006

H7 21520

Kunstgebit bakje

Met schroefdeksel en uitneembare zeef voor het afspoelen van het gebit.

Ideaal voor het hygiënisch reinigen en bewaren van het kunstgebit. Kleur wit.