Tape removers
!
104025

Leukotape remover 350 ml

Dit product is een huidvriendelijke remover die speciaal is ontwikkeld voor de pjinloze en volledige verwijdering van tape of klevende windsels.
Leukotape Remover lost in korte tijd de kleefstof op. Hierdoor kunnen tape of klevende windsels eenvoudig en pijnloos verwijderd worden. Er blijven geen kleefresten achter op de huid.
Het gebruik van Leukotape Remover heeft geen consequenties voor de hechtkracht op de huid. Direct na het gebruik van Leukotape Remover kan zonder problemen een nieuwe tape of klevend windsel worden aangebracht.
104024

Mueller tape remover 280 ml

Mueller Tape Remover lost de lijmlaag van de tape op, waardoor verwijdering van de tape pijnloos en eenvoudig is.
1130210

Heltiq tape remover

Voor verwijderen van sporttapes en pleisters

Inhoud 60 ml.
Het verwijderen van tape is voor veel mensen een pijnlijke ervaring. De huid raakt bij herhaald gebruik vaak zo gevoelig, dat ook het vooraf scheren van de huid geen echte oplossing is. HeltiQ Tape Remover is de oplossing voor dit probleem, want het maakt het verwijderen van sporttape of wondpleister eenvoudig en minder pijnlijk.

De handige spuitbus (60 ml) zorgt ervoor dat de vloeistof diep doordringt in de tape, zodat de kleeflaag wordt opgelost. Daardoor zijn alle pleister- en tapeproducten op textielbasis en ook dikke lagen sporttape te verwijderen. Tape Remover lekt niet in de sporttas en is dus makkelijk mee te nemen.

  • Verwijdert sporttape eenvoudig en pijnloos
  • Handzame verpakking van 60 ml
  • Lekt niet, dus makkelijk mee te nemen
866465

Aceton 100 ml

Tendo Aceton.
Voor het verwijderen van lijmresten  van pleisters en sporttape.
Verkrijgbaar in flesje van 100 ml
104019

Skin-Lube

Skin-Lube beschermt de huid tegen frictie en gaat zo blaarvorming tegen.
Verzachtende zalf die de huid tegen blaren, wrijving en irritatie van strak zittende uitrusting beschermt.