Plum Quickfix
!
005501

Quickfix dispenser waterbestendig

Incl 2 vullingen met waterbestendige pleisters.De pleisters zijn gemaakt van beschermend en huidvriendelijk PE materiaal waardoor de huid kan blijven ademen.
Inhoud: 90 stuks

00511
plum_quickfix1

Quickfix navulling waterbestendig

Waterbestendige pleisters.De pleisters zijn gemaakt van beschermend en huidvriendelijk PE materiaal waardoor de huid kan blijven ademen.
Inhoud: 45 stuks (afm. 72 x 25 mm)

005502

Quickfix dispenser elastisch

Incl 2 vullingen met elastische pleisters. Elastische textiel pleisters bewegen mee met de huid. De pleisters zijn dus uitermate comfortabel en huidvriendelijk.
Inhoud: 90 stuks

005512
plum_quickfix3

Quickfix navulling elastische pleister

Elastische pleisters. Elastische textiel pleisters bewegen mee met de huid. De pleisters zijn dus uitermate comfortabel en huidvriendelijk.
Inhoud: 45 stuks (afm. 72 x 25 mm)

005505

Quickfix mini dispenser

Met de Quickfix Mini Pleisterdispenser hoeft u niet langer eindeloos op zoek naar een pleister. U kunt de handige automaat overal in meenemen; b.v. in de gereedschapskist, auto, vrachtauto, jaszak of verbanddoos. Daardoor heeft hem altijd bij de hand en kan hij meteen gebruikt worden.

Bij kleinere wonddjes kunt u de strips snel en gemakkelijk uit de automaat nemen waarna ze aan één zijde al geopend zijn, zodat u de pleister alleen nog op de wond hoeft te plakken.

Er zijn vele redenen voor het gebruik van Quickfix Mini!

  • Betere hygiene door voledige en per stuk verpakte pleisterstrips
  • Optimale bescherming tegen vuil
  • Gemakkelijk in het gebruik
  • Flexibel inzetbaar - voor werk, hobby, thuis en onderweg

Inhoud: 45 elastische pleisters (afm. 72 x 25 mm)