Huidbescherming

 

!
4002801

Askina®Barrier spray 28 ml

Huidbeschermende spray.

  • Voorkomt maceratie van de huid door inwerking van vocht en contact met huidbeschadigende vloeistoffen en voorkomt beschadiging van de huid bij verwijdering klevende producten.
868300

Proshield Plus 115 gr

Pro Shield Plus Creme 115 gr.

De creme is op basis van dimethicon, polyethyleen en een bioadhesive (voor goede hechting) en is gemakkelijk aan te brengen en te verwijderen). De creme is een mild alternatief voor de verzorging van zowel de nog intacte als de beschadigde huid met letsels bij decubitus problemen of andere huidproblemen (smetplekken, ontvellingen) veroorzaakt door vocht. De creme bevat geen zinkoxide en is daarom ook geschikt voor de behandeling van bestralingspatiënten

877461

Proshield Foam & Cleanser

Proshield Foam & Spray Cleanser Sprayflacon 235 ml.
Proshield Foam & Spray Cleanser is een mild, licht geparfumeerd, drijfgasloos, vochtinbrengend reinigingsmiddel (pH 5.5-6) dat zonder water kan worden gebruikt. Het is ontwikkeld voor het reinigen van de huid bij mensen met incontinentieproblematiek en een verhoogd risico op, of aanwezigheid van decubitus t/m graad 2, als voorbehandeling voor het aanbrengen van Proshield Plus. Daarnaast is deze cleanser uitstekend geschikt voor de algehele dagelijkse lichaamsverzorging en als shampoo. Omdat Proshield werkt zonder water en als foam goed aan de huid hecht, is het ideaal voor de dagelijkse verzorging van bedlegerige patiënten. Dankzij de ingenieuze, met één hand bedienbare, flacon kan het product naar behoefte worden opgebracht in schuimvorm of in nevelvorm (voor grotere huidoppervlakken). Dit gebeurt overigens zonder gebruik van drijfgas, wat milieu- en afvoerproblemen beperkt. In schuimvorm gaat Proshield Foam & Spray Cleanser twee tot drie keer langer mee dan traditionele pompvernevelaars voor incontinentiereiniging.