Inhalators
!
1620005

Inhalator privé

Wanneer u verkouden bent kan stomen verlichting geven. Bij verkoudheid kunnen de bijholtes ontsteken. De beste remedie is vaak stomen, zeker twee keer per dag. Inhaleer de stoom goed via de neus. De warmte zorgt ervoor dat het slijm in de bijholtes oplost.

De voordelige privé inhalator kan u helpen bij het stomen. Eenvoudig heet water eventueel met bijvoorbeeld kamille of eucalyptus in het onderste deel gieten, het bovendeel met mond/neusstuk er op zetten en de inhalator is klaar voor gebruik. Van wit kunststof. Makkelijk te reinigen. Inhoud 600 ml.

Ideaal bij verkoudheid en te vergelijken met "stomen" onder een handdoek.
Lees voor gebruik de bijsluiter.

E5999

Inhalatie apparaat home

Handige inhalator voor aerosoltherapie met masker voor kinderen en volwassenen. Ideaal bij verkoudheid, halsklachten, bronchitis of andere luchtwegaandoeningen

De inhalatie is een beproefde, eenvoudige en voorzichtige mogelijkheid om de bovenste en onderste luchtwegen bij verkoudheid en lichte luchtwegaandoeningen te verzorgen. En therapieondersteuning bij astma, bronchitis en allergieën. Vooral kinderen profiteren van de ondersteunende behandeling, omdat deze vaak aan luchtweginfecties lijden. Voorbij zijn de tijden dat men met een handdoek voor een schotel met heet water zat en voor onze kleintjes het gevaar voor verbranden bestond. De inhalator verstuift een zoutoplossing of voor een aerosolbehandeling geschikte geneesmiddelen in zeer fijne deeltjes - de zogenoemde aerosol komt diep in de vertakkingen van de onderste luchtwegen. De werkzame stof bereikt het hele luchtwegstelsel en verkoudheden en ademhalingsklachten worden effectief verlicht. Hoesten, neusverkoudheid, heesheid en allergische reacties worden voorkomen. De professionele verstuiver is solide en moet met een mondstuk of het kinder- of volwassenenmasker worden gebruikt.

Technische gegevens :
Spanning : 230 V / 50 Hz
max. Druk : 220 kpA (2,2 bar-32 psi)
max.vloeist. : 13 Liter / Minute
Werkdruk : 0,95 bar - 13,8 psi - 95 kPa
Verneveling : 4,8 Liter / Minute
Gewicht : 1,45 kg
Afmetingen : 148 x 114 x 171 mm
Geluidsbiveau : ca. 56 dBA