Kinesio tape (original)
!
001268

Kinesio® Pre-Cuts voet

De Kinesio pre-cut (voorgesneden tape) voor de voet is speciaal ontwikkeld voor de behandeling van pijn in de boog van de voet en de onderkant van de hiel. De tape ondersteunt de boog van de voet en verlicht de pijn. Zelfs de niet geoefende gebruiker kan nu eenvoudig de Kinesio tape aanbrengen op de voet. Een verpakking is geschikt voor eenmalig gebruik en de Kinesio tape kan tot 3 dagen achtereenvolgens gedragen worden. De verpakking is voorzien van een gebruiksaanwijzing met afbeeldingen. De papierzijde van de pre-cuts zijn voorzien van een maatvoering, zodat de pre-cuts eenvoudig op maat te knippen zijn.
001267

Kinesio® Pre-Cuts pols

De Kinesio pre-cut (voorgesneden tape) voor de pols is speciaal ontwikkeld voor de behandeling van het carpaal tunnelsyndroom, problemen aan de pols en om pijn te verlichten. Zelfs de niet geoefende gebruiker kan nu eenvoudig de Kinesio tape aanbrengen op de pols. Een verpakking is geschikt voor eenmalig gebruik en de Kinesio tape kan tot 3 dagen achtereenvolgens gedragen worden. De verpakking is voorzien van een gebruiksaanwijzing met afbeeldingen. De papierzijde van de pre-cuts zijn voorzien van een maatvoering, zodat de pre-cuts eenvoudig op maat te knippen zijn.
001266

Kinesio® Pre-Cuts knie

De Kinesio pre-cut (voorgesneden tape) voor de knie is speciaal ontwikkeld voor de behandeling van problemen met het kniegewricht, ondersteuning van de patella en verlichting van de pijn en zwelling. Zelfs de niet geoefende gebruiker kan nu eenvoudig de Kinesio tape aanbrengen op de knie. Een verpakking is geschikt voor eenmalig gebruik en de Kinesio tape kan tot 3 dagen achtereenvolgens gedragen worden. De verpakking is voorzien van een gebruiksaanwijzing met afbeeldingen. De papierzijde van de pre-cuts zijn voorzien van een maatvoering, zodat de pre-cuts eenvoudig op maat te knippen zijn.
001265

Kinesio® Pre-Cuts schouder

De Kinesio pre-cut (voorgesneden tape) voor de schouder is speciaal ontwikkeld voor de behandeling van overbelasting van de schouderspieren en verlichting van de pijn. Zelfs de niet geoefende gebruiker kan nu eenvoudig de Kinesio tape aanbrengen op de schouder. Een verpakking is geschikt voor eenmalig gebruik en de Kinesio tape kan tot 3 dagen achtereenvolgens gedragen worden. De verpakking is voorzien van een gebruiksaanwijzing met afbeeldingen. De papierzijde van de pre-cuts zijn voorzien van een maatvoering, zodat de pre-cuts eenvoudig op maat te knippen zijn.
001264

Kinesio® Pre-Cuts nek

De Kinesio pre-cut (voorgesneden tape) voor de nek is speciaal ontwikkeld voor de behandeling van nekpijn die veroorzaakt wordt door overbelasting van de spieren en gewrichtsbanden. Zelfs de niet geoefende gebruiker kan nu eenvoudig de Kinesio tape aanbrengen op de nek. Een verpakking is geschikt voor eenmalig gebruik en de Kinesio tape kan tot 3 dagen achtereenvolgens gedragen worden. De verpakking is voorzien van een gebruiksaanwijzing met afbeeldingen. De papierzijde van de pre-cuts zijn voorzien van een maatvoering, zodat de pre-cuts eenvoudig op maat te knippen zijn.
001263

Kinesio® Pre-Cuts rug

De Kinesio pre-cut (voorgesneden tape) voor de rug is speciaal ontwikkeld voor de behandeling van overbelaste spieren, pijn in de onderrug, lumbago en ischias. Zelfs de niet geoefende gebruiker kan nu eenvoudig de Kinesio tape aanbrengen op de rug. Een verpakking is geschikt voor eenmalig gebruik en de Kinesio tape kan tot 3 dagen achtereenvolgens gedragen worden. De verpakking is voorzien van een gebruiksaanwijzing met afbeeldingen. De papierzijde van de pre-cuts zijn voorzien van een maatvoering, zodat de pre-cuts eenvoudig op maat te knippen zijn.