Pols & duim braces
!
113396

Polssteun LP

LP Polssteun
Voorkomt blessures en helpt pijn te verminderen door druk op de geblesseerde pols. Geeft goede steun aan zwakke of ingespannen pols. Verstelbare band zorgt voor comfortabele pasvorm en stabiliteit gedurende inspanningen. One size fits all.
113607

Polsversteviger PSB

Gebruik de PSB polsversteviger ter preventie van polsblessures

  • makkelijk zelf aan te leggen
  • door de uitgekiende constructie van de banden ondersteunt de polsversteviger waar het moet en geeft ruimte waar het kan
  • voelt zeer comfortabel aan

De PSB Polsversteviger is verkrijgbaar in één maat in een linker en rechter uitvoering.

Wanneer de PSB Polsversteviger gebruiken?

  • Ter preventie van polsblessures
  • Bij een pijnlijke pols
  • bij een verhoogde beweegelijkheid van de pols
113352

Polsbrace Push Sports

De Push Sports polsbrace is zeer geschikt bij aanhoudende pijn aan of lichte instabiliteit van de pols. De baleinen in de brace limiteren het buigen en strekken van de pols op een remmende manier, wat voor de gebruiker prettig aanvoelt en waardoor sporten goed mogelijk blijft.

De mate van compressie is in te stellen met de elastische band, die tevens een beschermd gevoel biedt. Door het comfortabele, snel drogende materiaal en het slanke design sluit de Push Sports Polsbrace goed aan op de huid en heeft de brace een goede pasvorm. 

Maat: (Links of Rechts)
Selecteer uw maat en zijde.
Omtrek pols
S-14 - 16 cm
M-16 - 18 cm
L -18 - 20 cm

113450

Duimbrace Push Sports

De Push Sports Duimbrace biedt uitkomst bij aanhoudende pijn aan de duim als gevolg van overstrekking van het middelste duimgewricht (MCP-1) door bijvoorbeeld een bal- of skiongeval. De duimbrace stabiliseert het gewricht waardoor de betreffende gewrichtsbanden de kans krijgen om te genezen.

Het duimkapje beschermt de pijnlijke duim tegen impact van bijvoorbeeld een bal. De banden aan de brace zijn individueel instelbaar zodat de gebruiker zelf kan bepalen in hoeverre de buigbeweging van de duim beperkt dient te worden. Tevens ondervangen de banden de speling die door beschadiging van de gewrichtsbanden is ontstaan. Het bandsysteem verloopt kruislings en biedt zijwaartse ondersteuning aan het middelste duimgewricht. De overige duimgewrichten en de pols behouden hun bewegingsvrijheid. De duimbrace houdt de handpalm vrij en past goed onder een keepers- of skihandschoen. 

Maat: (Links of Rechts)
Selecteer uw maat en zijde.
Juiste maat meet je rond de middenhand, onder de knokkels van je vingers.

  • S : 16 - 19 cm
  • M: 19 - 22 cm
  • L : 22 - 25 cm