Elleboog braces
!
113433

LP Tennisarm

De LP elleboogbrace heeft een driehoekig drukpunt die extra druk geeft op de pijnlijke spier waardoor pijnklachten verminderen.
Helpt pijn bij elleboogblessures, zwakke elleboog, tenniselleboog,
golferselleboog, carpaal tunnel syndroom en spierverstuikingen verminderen.

De verstelbare klittenbandsluiting zorgt voor gemakkelijk aan te
passen druk.

One size fits all.

113001

Elleboogbrace Push Sports

De Push Sports Elleboogbrace is dé oplossing bij een tennis- of golfersarm. Door een plotselinge te zware belasting is de pees-aanhechting van de onderarmspieren aan de elleboog overbelast en pijnlijk.

De elleboogbrace oefent middels een pelotte druk uit op de specifieke onderarmspieren en ontlast hiermee de aangedane peesaanhechting van deze spieren aan de elleboog. De druk bouwt geleidelijk op door het veerkrachtige materiaal van de pelotte en een klein elastisch onderdeel aan de band. Dit vermindert pijnklachten waardoor er met een zeker gevoel gesport kan worden.

One size fits all

113465

Elleboogbrace Push Med

Push med elleboogbrace biedt een traploos instelbare extensiebeperking voor het elleboog gewricht. Hierdoor wordt overstrekken voorkomen.De goede anatomische pasvorm en de siliconenapplicatie bevorderen het positiebehoud van de brace tijdens beweging. De Push Med brace is comfortabel en licht van gewicht.

De gewenste mate van beperking is eenvoudig met een hand in te stellen.
Het bandsysteem is bestand tegen hoge trekkrachten in verschillende hoeken en daarmee zeer functioneel. De basis is mede dankzij een rits eenvoudig aan en uit te trekken.


Selecteer uw maat.