Knie braces
!
113313

Patella Brace LP

Geeft druk op de patellapees.
Verlicht pijn bij o.a. peesontstekingen, gewrichtsontstekingen,
springersknie en overbelasting.

Door klittenband kan de druk gemakkelijk worden aangepast.

One Size

113317

Patella Brace Push Sports

Pijnklachten rond de knieschijf of bij de aanhechting van de kniepees die ontstaan door geleidelijke overbelasting worden verminderd met de Push Sports Patellabrace.

De veerkrachtige pelotte oefent druk uit op de kniepees en ondersteunt de knieschijf op effectieve wijze. De patellabrace drukt op de kniepees direct onder de patella waardoor een lichte kanteling ontstaat en het kraakbeen aan de achterzijde van de patella ontlast wordt. De brace zorgt bij elke stap voor een opbouwende druk op de kniepees, wat een goede dosering van de druk geeft. De mate van druk is door de gebruiker zelf in te stellen doordat de band naar eigen behoefte op spanning gebracht kan worden. De Push Sports Patellabrace helpt je weer pijnvrij te sporten.

Onze size fits all

0234

Jumpers Knie strap Mueller

Een Jumpers Knee is een veel voorkomende pijnklacht bij o.a. hardlopen, wendbare sporten (met springen) en traplopen. Er is sprake van pijn aan de onderzijde van de knieschijf of de bovenzijde van het onderbeen tijdens het sporten. De Mueller Jumpers Knie Strap ondersteunt aan de onderkant van de knieschijf (patella).

 Kenmerken
 
• Ideaal om pijn aan de knieschijf te verlichten bij regelmatig hardlopen of springen

 • De buisvorm binnen in de strap zorgt voor een gerichte druk op de pees onder de knieschijf 
 • Voor zowel de linker- als de rechterknie.
 
 Maatvoering
 Beschikbaar in 1 universele maat.

113267

Kniesteun open Patella LP

Helpt bij herstel na knieoperaties, verstuikingen, gewrichtsontstekingen en als bescherming tegen schaafwonden.

De opening vermindert de druk op de knieschijf.

Rond neopreen kussentje zorgt dat de knieschijf niet kan verschuiven.

Elastisch neopreen voor gemakkelijk aantrekken en comfort.

 

Maatvoering: omvang gestrekte knie over knieschijf

S   :  33   - 35,6cm

M  :  35,9 - 38,1

L   :  38,4 - 43,2cm

XL :  43,5 - 50,8cm

113617

Kniesteun lang open patella LP

Uniek klittenband ontwerp zorgt altijd voor een goede pasvorm. Opening vermindert de druk op de knieschijf. Rond neopreen kussentje geeft bescherming aan de knieschijf en zorgt dat de knieschijf niet kan verschuiven. Geeft comfortabele druk bij zwakke of overbelaste knieën. Houdt de spieren warm en verbetert de bloedcirculatie.
 
One size fits all.
113268

Kniesteun met baleinen LP

Beschermt en geeft steun aan het kniegewricht bij blessures of na een operatie. Baleinen geven extra steun en stabiliteit.
De extra banden zorgen voor optimale fixatie en druk.
Rond neopreen kussentje geeft bescherming aan de knieschijf en zorgt dat de knieschijf niet kan verschuiven.
 
maatvoering: omvang gestrekte knie over knieschijf
 
 S  :  33    - 36,8cm
 M :  38    - 40,6cm
 L  :  41,9 - 44,4cm
 XL:  45,7 - 50,8cm
113227

Kniebrace Push Sports

Een licht instabiel gevoel aan de knie? Behoefte aan extra ondersteuning tijdens sport? Restklachten na een meniscusoperatie of bandletsel? De Push Sports Kniebrace biedt uitkomst.

De kniebrace ondersteunt de knie op bijzondere wijze middels bladveerscharnieren aan weerszijden van de knie. Beweging in zijwaartse richting wordt tegengegaan, buigen en strekken van de knie wordt daarentegen niet gehinderd. Door de toepassing van deze vorm van scharnieren wordt het kniegewricht uitstekend gestabiliseerd zonder dat je tijdens het sporten wordt belemmerd. De U-vormige pelotte in de brace is rondom de knieschijf gepositioneerd en draagt bij aan het stabiliseren van de patella. De kniebrace heeft een uitstekende pasvorm en is zeer slank, waardoor de brace perfect onder sportkleding gedragen kan worden.