Diverse massage
!
108041

Sportsbalm hot muscle 500 ml

Sportsbalm Hot Muscle Balm is een krachtig verwarmende massage balsem die te gebruiken is bij koele en natte omstandigheden. Stimuleert de doorbloeding en verwarmt de spieren.
Een extra spierverwarmer voor extreem koude omstandigheden. 
Het is ook geschikt als beschermer van slecht doorbloede lichaamsdelen zoals knieën en achillespezen. Eén keer Sportbalm Hot inwrijven en het werkt een hele dag lang. De uitgebalanceerde ingrediënten zorgen ervoor dat tijdens koude, zware omstandigheden de spieren optimaal kunnen blijven presteren.
108042

Sportsbalm Medium Muscle 500 ml

Sportsbalm Medium Muscle Balm is een aangename spierverwarmer.
Sportsbalm Medium Muscle Balm beschermt de huid met een water resistant beschermlaagje wat de poriën niet afsluit. Sportsbalm medium zorgt voor een verhoogd vermogen van de energieleverende systemen in het lichaam (capillairen worden open gehouden). Sportsbalm Medium Balm is te gebruiken in koude en natte weersomstandigheden bij temperaturen van 0 C tot 10 C.
105058

Sportsbalm Mild Muscle Gel 500 ml

Sportsbalm Mild Muscle Gel is een spierverwarmer en uitstekend geschikt voor jeugdige sporters en mensen met een gevoelige huid. 

Sportsbalm Mild Muscle Gel is te gebruiken in koele en natte weersomstandigheden bij temperaturen van ca. 10 C tot 17 C. Licht verwarmend en stimuleerd de doorbloeding. Sportsbalm Mild Muscle Gel was voorheen bekend als Rub Down. Stimuleert de doorbloeding.

- Door de spieren en pezen te verzorgen tijdens koude en natte 
  omstandigheden blijven deze  
  beschermd tegen afkoeling, verminderde prestaties of blessures.
- De unieke filmlaag houdt de invloeden van buitenaf tegen. Ondanks de ademende werking blijft 
  de warmte in de spieren 
- De capillairen blijven open waardoor de doorbloeding optimaal is. 
- Tijdens de inspanning stimuleren de actieve ingrediënten de doorbloeding, met een gunstig effect 
  op de spierstofwisseling. 
- De ingrediënten hebben en dieptewerking; tijdens de inspanning wordt de huid niet rood. 

000519
perskindol

Perskindol spray 150 ml

Perskindol Active is een spier- en gewrichtsverzorgend middel op alcohol/waterbasis {Fluid/Spray}, respectievelijk gelbasis met plantaardige/etherische stoffen die de doorbloeding stimuleren. Perskindol Active wrodt snel en volledig door de huid opgenomen, is niet vet en laat geen vetvlekken achter. Handen en kleding blijven vetvrij.

Perskindol Active koelt eerst voor een aangename verzachting en verwarmt hierna met een intensieve plaatselijke doorbloeding. Dit heeft een ontspanning van de spieren tot gevolg en bevordert het herstel.

Perskindol Active wordt gebruikt op: rug, nek, schouders, ellebogen, armen, knieën, benen, spieren en gewrichten. En bij overbelasting of pijnlijke spieren en gewrichten, zoals bij kneuzingen, verrekkingen en verstuikingen.

Vóór het sporten is Perskindol Active geschikt bij de warming-up ter bevordering van de doorbloeding van de spieren en preventief voor spierkrampen. Na het sporten dient Perskindol Active voor de ontspanning, verfrissing en herstel van spieren en gewrichten.
000520
perskindol_gel_active

Perskindol gel 100 gr

Perskindol Active
204549

Perskindol Fluid 250 ml