Heltiq bloedstop spray 50 ml

1111501
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer

Voor het stelpen van kleine bloedingen

HeltiQ Bloedstop Spray stopt het bloeden van je schram, schaafwond of snijwond op een snelle, effectieve en doeltreffende manier. De spray bevat een poeder dat bestaat uit de zuiver natuurlijke m.doc. Het poeder in de bloedstop spray absorbeert het wondvocht en het bloed, en legt een dun ademend gellaagje op de huid. Deze ademende gellaag zorgt ervoor dat het bloeden stopt, voor bescherming en de gel vermindert de kans dat je wond opnieuw gaat bloeden.

HeltiQ Bloedstop Spray kan tevens gebruikt worden bij ondiepe wonden die hevig bloeden. Spray in dit geval de bloedstop spray op een gaaskompres, druk vervolgens het kompres op de wond om het bloeden te verminderen en verbind het gaaskompres met een zelfklevend Windsel, elastisch fixatiewindsel of een universeel windsel. 

HeltiQ Bloedstop spray is geschikt om te gebruiken bij volwassenen en kinderen vanaf 4 jaar en is onmisbaar voor thuis, onderweg en op het sportveld.

Inhoud HeltiQ Bloedstop Spray
50 ml

Toepassing HeltiQ Bloedstop Spray

Bij een oppervlakkige schram, schaaf- of snijwond

  • Maak de wond schoon met water en ontsmet de wond met een ontsmettingsmiddel. Je kan hiervoor een Gaaskompres gebruiken.
  • Schud de bloedstop spray.
  • Spuit een dekkende laag over de wond op tenminste 15 cm afstand. De poeder hoeft niet verwijderd te worden.
  • Indien gewenst, dek de wond af met bijvoorbeeld een gaaskompres, Pleisterstrip of een Eilandpleister.
Indien gewenst, dek de wond af met bijvoorbeeld een HeltiQ Gaaskompres, Pleisterstrip of een Eilandpleister.